Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Onze klantenservice neemt contact met je op om de afleverdatum van je bestelling te bepalen. Op de dag van bezorging wordt er telefonisch contact met je opgenomen wanneer de bezorgdienst naar het door jou opgegeven adres onderweg is. Hiervoor wordt het telefoonnummer gebeld dat is opgegeven bij de aankoop.

Indien Glaswandwinkel.nl de bestelling niet op de afgesproken datum kan leveren, dan is hier geen coulance-regeling op van toepassing. Glaswandwinkel.nl neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een nieuwe afleverdatum te bepalen. Om deze reden adviseren wij dan ook om geen monteurs in te huren op de dag van leveren.

Onze bezorgdienst levert je bestelling tot circa 15 meter vanaf de bus en alleen op de begane grond. Indien hier in overeenstemming met de bezorgdienst van wordt afgeweken, draagt u als klant het risico. Uitzonderingen hierop zijn ernstige nalatigheid of aantoonbare opzet van de bezorger in kwestie. Wanneer er sprake is van een langere afstand dan circa 15 meter dien je zelf voor minimaal twee personen te zorgen die de goederen naar de juiste plek kunnen brengen.

Bij levering van je bestelling dient er minimaal één persoon aanwezig te zijn die de bezorgdienst helpt bij het uitladen van de goederen. Dit is op verantwoordelijkheid van de klant. Indien er niemand aanwezig is om de goederen te lossen en te controleren op beschadigingen, kan er niet geleverd worden. Extra bezorgkosten worden dan verhaald op de klant.

Bij de levering van je bestelling dien je de goederen voor vertrek van de bezorgdienst zelf te controleren op eventuele beschadigingen. De bezorgdienst vraagt een handtekening ter bevestiging van het schadevrij leven van de goederen.

Bij levering van je bestelling dient er een geschikte plek aanwezig zijn om de glaspanelen neer te zetten. Dit kan een glasbok zijn of houten balkjes waar de panelen op kunnen staan. De glaspanelen mogen in geen enkel geval direct op het straatwerk o.i.d. geplaatst worden.

Bij de aflevering van je bestelling dient er een bevoegd persoon aanwezig te zijn die de afleverbon kan tekenen. Dit dient alleen als bewijs van aflevering en geeft geen verdere verplichtingen of garantie aan de persoon die tekent.

Wanneer je zelf een onderdeel beschadigd hebt, kun je een vervangend onderdeel bestellen via onze webwinkel. Deze vind je terug op de pagina ‘losse onderdelen’.

Bij sneeuw of vorst dient de parkeerplaats en/of inrit ijs- en sneeuwvrij gemaakt te worden. Dit in verband met de veiligheid van onze bezorgdienst.

Voorwaarde voor het behoud van garantie is dat de bijgeleverde montagehandleiding gevolgd wordt. Wij geven tevens geen garantie op montagefouten, alleen op onderdelen.

Indien je product stormschade oploopt, neem dan contact op met je verzekering. Dit valt buiten de garantie van Glaswandwinkel.nl. Benodigde onderdelen om de schade te herstellen zijn te vinden op onze website onder ‘losse onderdelen’.

Gebruik glasdragers met een minimale draagkracht van 75kg per zuiger om het glas eenvoudig te verplaatsen. Op deze manier is er de minste kans op schade. Tevens dienen de glaspanelen enkel verticaal getild en opgeslagen te worden. Hierdoor wordt puntbelasting voorkomen waarbij het glas kapot kan springen.

Bepaalde onderdelen van de glazen schuifwand zijn zwaar. Zorg er daarom voor dat er voldoende mankracht aanwezig is op het moment van bezorging en tijdens de montage.

Indien er niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, dient er een nieuwe leveringsafspraak gemaakt te worden. Kosten hiervan zijn voor rekening van de klant.