Retourbeleid

Retourbeleid

Maatwerk glazen schuifwanden

Het is niet mogelijk om maatwerk glazen schuifwanden te retourneren. De klant is ten alle tijden verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste maatvoering. Een product wordt alleen mee retour genomen wanneer er sprake is van schade bij levering. Hier dient de klant bij het in ontvangst nemen van het product zelf op te controleren. Wij vragen hiervoor een handtekening.

Standaard glazen schuifwanden

Wanneer je een standaard maat glazen schuifwand hebt bestelt heb je het recht om deze tot 14 dagen na de aankoop te retourneren. Dit kan je doen door te mailen naar info@glaswandwinkel.nl. Wij sturen je dan het retourformulier toe. Nadat de retour is gemeld en wij je retourverzoek hebben bevestigt heb je nog eens 14 dagen om te zorgen dat het product bij ons retour komt.

De producten die je retour naar ons wilt sturen dienen in oorspronkelijke staat (ongemonteerd) en onbeschadigd terug te komen. Voor eventuele beschadigingen of waardevermindering door gebruik bent jij als klant aansprakelijk.

Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij je retour ontvangen hebben krijgt je het aankoopbedrag teruggestort mits deze in de originele staat en verpakking geretourneerd is.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Heb je liever dat wij de producten op komen halen? Dat kan! Geef dit duidelijk aan in je retourmelding via info@glaswandwinkel.nl. Onze klantenservice neemt dan contact met je op om de datum van ophalen af te stemmen. Voor het ophalen van je bestelling rekenen wij hetzelfde bedrag als de oorspronkelijke verzendkosten. Ook dient er iemand aanwezig te zijn die de bezorgdienst helpt met het inladen van de bestelling.

Retouradres

Glaswandwinkel.nl

Binderskampweg 29 U35

6545 CB Nijmegen